Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (6.82 secunde)
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto). ... Prefectura a atacat in contencios administrativ decizia consiliului, luata la initiativa primarului, astazi urmand ca instanta sa analizeze speta.
Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in Statele Unite in anii ‘90, este prins intr-o lupta politica stransa pentru presedintia Romaniei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie, noteaza cotidianul american "Washington Times", la rubrica Embassy Row Liderul Partidului Social Democrat are o sansa egala pentru a castiga alegerile impotriva actualului presedinte, conservatorul Traian Basescu, in conditiile in care Geoana a obtinut 31,15% din voturi in primul tur de scrutin, iar Basescu 32,44%.
A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil" Primarul Constantei a pornit un atac la adresa Mihaelei Radulescu, in cadrul unei emisiuni de la Romania TV. ... A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil", a declarat Mazare.
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Sunt lucruri care se petrec in mod natural. Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
In pragul aderarii la Uniunea Europeana, edilii doljeni au inteles, in sfarsit, ca pentru rezolvarea problemelor comunitatii este mult mai simplu sa faca proiecte, documentatii si studii de fezabilitate prin care sa acceseze fondurile europene, decat sa stea cu mana intinsa la bugetul statului.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea. Judecatorii au admis recursul procurorilor anticoruptie care contestau decizia Tribunalului prin care primarul fusese lasat in libertate.
Cand, in ’45, au pus mana rusii pe noi - dati noi in prada de Apuseni - au luat sapte piei de pe spinarea noastra. Dupa care au venit cu planul Valev si au zis: ... Noroc ca Gheorghiu-Dej si mai apoi Ceausescu nu s-au prins.
La inceputul anilor i90, in plin elan revolutionar, proprietatea privata a fost recunoscuta pentru prima data dupa decenii intregi. In Constitutia de atunci se spunea doar ca aceasta este "ocrotita ".
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000. Diaconescu a declarat ca formatiunea sa a gresit atunci cand a incurajat, in 2000, migratia politica.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... In acest articol este dezvaluita o anomalie:
Nu cred ca este sofer care, atunci cind calca cu roata masinii in vreuna din numeroasele gropi aflate pe strazile din municipiul Botosani, sa nu rosteasca cu naduf un blestem la adresa edililor, in frunte cu primarul.
Atacurile furibunde si loviturile pe care si le impart cu generozitate primarul Antonie Solomon si directorul Salubritatii, Flavius Sirop, dau masura intereselor financiare din jurul firmei care se ocupa de salubrizarea orasului.
Portile orasului In oras se intra cum e si firesc pe o poarta, fie si imaginara.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Patrick Andre de Hillerin) Patrick Andre de Hillerin si-a exprimat opinia in ziarul Lbertatea, despre procurorul general Augustin Lazar. ... Puteti citi in continuare un articol exceptional, scris cu mult curaj si talent de Patrick Andre de Hillerin, care pune punctul pe i:
google-analytics.com